Thursday, March 15, 2012

Heihoo!

See nädal on olnud vägagi tegus, seega alustan kirjeldamist algusest. Esmaspäeval oli mul lapsehoiupäev. Kuna vend oli hommikul vara ärganud, õnnestus mul ta päeval lausa neljaks tunniks tuttu panna.
Teisipäeval oli vaja vara tõusta, et minna erialaloengusse, mis kestis kella kümnest kaheteistkümneni. Peale seda läksin Kristjaniga Texasesse sööma ning siis tagasi kooli, kus oli vaja osaleda suulisel arvestusel. Arvestuse sain kenasti sooritatud :) Õhtul vaatasime Kristjani juures jalkat ja ulmeline lõppskoor jäi: 7:1 Bayern München vs Basel.
Kolmapäeval oli praktikum ning siis saime ka järjekordsed eksamiküsimused. Peale kooli käisin Lidos söömas ning siis sukeldusin TLÜ Akadeemilises raamatukogus sügavale kataloogimise maailma, mis suutis mind vahepeal ka väga närvi ajada. Ajasin mingit jura Kristjanile (vabandused, musi.. ). Õhtul vaatasime jällegi jalkat, seekord jäi vähe normaalsem seis:  3:1 Real Madrid vs mingi Vene klubi :D
Täna on olnud ka töökas päev. Esitlesime Eerikaga ära rühmatöö ning üllatus-üllatus - õppejõud rääkis meie jutule ainult natuke ajaloolist tausta juurde, aga üldiselt oli ta meie tehtud tööga rahul. Ulme success! Peale seda sõime Kristjaniga jälle Texases, ma sõin üle pika aja isegi sealiha, mis oli vääääääga hea. Peale seda kobisin ma ELTKi ja hakkasin kodutöödega mässama, millega ma nüüdseks lõpetanud olen.

Ja nüüd ma istun siin ning ootan, kuni Kristjanil tööpäev lõpeb ning siis alustame oma pikka nädalavahetust :) Saab jalkat, ja vessut ja pilte teha, ma olen nii excited!


2 comments: