Monday, July 30, 2012

L-V

Heihoo :D
Seekordset postitust kirjutan Lasnamäel äikest oodates.
Eelmisel nädalal käisin siis viimaseid päevi tööl vabatahtlikuna ning 6ndast augustist ootab mind esinmene reaalne töökogemus. Loodan, et kõik läheb hästi :)
Nüüd räägin mõne sõnaga oma eelmise nädalavahetuse tripist Lääne-Virumaale. Startisime kella poole 12 ajal ning kella 13ks jõudsime Kristjaniga Järva-Jaani, kus asub vanatehnika varjupaik. Jõudsime sinna täpselt õigel ajal, sest paraad oli kohe algamas. Niisiis otsustasime ka sellele pilgu peale visata. Peale paraadi käisime läbi peaaegu kogu varjupaiga ja nägime nii mõndagi huvitavat - vanu trolle ja busse ning autosid.
Peale seda käisime poest läbi, ostsime koogi ning suundusime mu isapoolsete vanavanemate juurde Tapale, kuhu jõudsime umbes kella 15ks. Algul oli väike n-ö tuvustamisring, siis sõime ja ajasime juttu. Käisime kondamas ka vanaema-vanaisa poolt ostetud naabermajas. Maja oli väga suur ja mis veel suurem boonus - see sisaldas ÜLIsuurt raamaturiiulit ja kaprbitäit postkaarte, kust me mõlemad endale üh-teist juurde saime. Lõikasin endale ajalehtedest välja kahunniku ristsõnu. mida nüüd hoolega lahendan :)

Järgmises postituses näeb ka vanatehnika varjupaiga pilte :)
Sel nädalavahetusel ootab aga ees (kui kõik laabub) Saaremaa reis :)

No comments:

Post a Comment